Retourneren

Wanneer je een artikel in onze webshop hebt aangeschaft kun je dit artikel binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen. Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.retourzending te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen.

Retourprocedure

Wil je een pakketje retour sturen? Dat mag natuurlijk altijd, maar dat is dan niet gratis. Dat kan bijvoorbeeld via PostNL pakketpost (€ 6,95). Gebruik voor de verzending dit adres: Shirak2Go, Karrenstraat 14, 5211 EH ‘s-Hertogenbosch.

Let op: Zorg ervoor dat je het verzendbewijs incl. track & trace code bewaart tot wij jouw retour hebben behandeld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de retourzending.

Geretourneerde artikelen moeten compleet zijn en in de – voor zover mogelijk – originele staat en verpakking. Als klant mag je de producten beoordelen/gebruiken, zoals in een winkel mogelijk is. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

Retourzendingen dienen altijd binnen 14 dagen na de dag van ontvangst bij ons in goede orde retour te zijn ontvangen. Indien de retourzending te laat bij ons binnenkomt of niet aan de eisen voldoet, zoals hier en in onze algemene voorwaarden vermeld, dan behouden wij ons het recht de retourzending te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Translate »