Over ons

Shirak2go

Shirak2Go is ontstaan vanuit ons Restaurant Shirak in Den Bosch. Al de gerechten die je op deze website kan bestellen worden dan ook hier gemaakt!

Waarom 2go?
Wij hebben ervoor gekozen om een thuisbezorgd service aan te bieden, omdat wij regelmatig bezoekers krijgen vanuit heel Nederland. Veel willen nogmaals terugkomen, of vragen naar opties over bezorgen. Ook worden er vaker vragen gesteld over het bestellen van Armeense producten, kruiden en drankjes. Om deze vragen makkelijker te kunnen beantwoorden, hebben wij vanaf heden Shirak2Go! Zo kan je eenvoudig en snel je favoriete gerechten of drankjes zelf komen afhalen of thuisbezorgd krijgen. Op deze manier hopen wij onze succesvolle restaurant concept op te kunnen schalen, mede door de stijgende lijn in afhaal en bezorging van maaltijden.

Bezorgd in Nederland en België
Omdat wij ons willen onderscheiden van andere thuisbezorgd services, hebben wij een bezorgingsbereik van heel Nederland én België! Zo kunnen wij nog meer mensen kennis laten maken met de authentieke Armeense gerechten en natuurlijk de gastvrijheid.

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur thuisbezorgd te krijgen, in samenwerking met onze distributie partners. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code, om zo eenvoudig de bestelling op de voet te volgen.

Maaltijdboxen en lang-genieten maaltijden
Wij hebben speciaal voor iedereen die efficiënt met zijn geld om wilt gaan de lang-genieten maaltijden verzonnen. Door onze gerechten direct na de bereiding te vacumeren, zijn deze gemiddeld 10 dagen lang houdbaar. Perfect voor op jouw weekmenu dus! Even opwarmen en je avondeten is klaar.

Daarbij verpakken wij de maaltijden geportioneerd, per 2 porties. Ook besteden wij extra aandacht aan de keuze voor zowel vegetarisch als veganistische gerechten.

Naast de lang-genieten maaltijden kan je ook je eigen 3-gangen menu thuisbezorgd krijgen. Probeer om dit te ervaren je maaltijdboxen uit. We hebben een keuze uit vegan, veggie, bbq en kids box!

Geconserveerde producten
Onze geconserveerde producten zijn iets waarmee wij ons willen onderscheiden. Dit zijn geïmporteerde Armeense producten, welke je exclusief bij Shirak kunt krijgen. Zo hebben wij een keuze uit Armeense vruchtensapjes, biologische kruidenthee, limonades, bieren maar natuurlijk ook kruiden en geblikte producten. Zo hebben wij gefermenteerde groentes, jam, verschillende soorten graan, gedroogd fruit en natuurlijk Armeense delicatessen.

Natuurlijk worden onze geconserveerde producten ook in het restaurant gebruikt om al onze maaltijden te creëren. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden kan je de producten tevens afhalen in ons restaurant, of even komen proeven!

0