Over ons

Shirak2go

Shirak2Go is ontstaan vanuit Restaurant Shirak in Den Bosch. Al de gerechten die je via Shirak2Go kan bestellen worden hier gemaakt!

 

Waarom 2go?

De thuisbezorgd service Shirak2Go is in het leven geblazen omdat Shirak regelmatig bezoekers krijgt vanuit heel Nederland. Bezoekers willen vaak terugkeren, of vragen naar opties over bezorgen. Vandaar hebben wij vanaf heden Shirak2Go, een service waar je Armeense producten, kruiden en drankjes kan bestellen. Het bestelproces is eenvoudig, en je bestelde producten kan je of zelf ophalen, of thuisbezorgd krijgen. Op deze manier hopen wij ons succesvolle restaurant concept op te kunnen schalen!

 

Bezorgd in Nederland en België

Omdat wij ons willen onderscheiden van andere thuisbezorgd services, bezorgen wij in heel Nederland én België! Zo kunnen wij nog meer mensen kennis laten maken met de authentieke Armeense gerechten. In samenwerking met onze distributie partners, streven wij ernaar om bestellingen binnen 24 uur thuis te bezorgen. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code. Zo kan je de bestelling op de voet volgen.

 

Maaltijdboxen en lang-genieten maaltijden

Wij hebben speciaal voor iedereen die efficiënt met zijn geld om wilt gaan de lang-genieten maaltijden. Door onze gerechten direct na de bereiding te vacumeren, zijn deze gemiddeld 10 dagen lang houdbaar. Perfect voor op jouw weekmenu dus! Even opwarmen en je avondeten is klaar.

Wij verpakken de maaltijden per 2 porties, en besteden extra aandacht aan de keuze voor zowel vegetarische als veganistische gerechten. Naast de lang-genieten maaltijden kan je ook je eigen 3-gangen menu thuisbezorgd krijgen. Hiervoor hebben wij speciale maaltijdboxen. Met een keuze uit een vegan, veggie, bbq en kids box zit er voor iedereen wat bij!

 

Geconserveerde producten

Onze geconserveerde producten zijn iets waarmee wij ons willen onderscheiden. Dit zijn geïmporteerde Armeense producten, exclusief te verkrijgen bij Shirak. Zo hebben wij een keuze uit Armeense vruchtensapjes, biologische kruidenthee, limonades, bieren maar ook kruiden en geblikte producten, gefermenteerde groentes, jam, verschillende soorten graan, gedroogd fruit en natuurlijk Armeense delicatessen.

Natuurlijk worden onze geconserveerde producten ook in het restaurant gebruikt om al onze maaltijden te creëren. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden kan je deze producten bestellen en afhalen in ons restaurant, of even komen proeven!

0